Időpont: 2019.06.14.
Az alpesi túránk célpontja egy hangulatos kis hegyi étterem, a Hüttegg volt. Az előző napokhoz képest jóval kevesebb, alig 400 méteres szintemelkedést kellett csak leküzdenünk.
Az alpesi túránk célpontja egy hangulatos kis hegyi étterem, a Hüttegg volt. Az előző napokhoz képest jóval kevesebb, alig 400 méteres szintemelkedést kellett csak leküzdenünk.
Aztán a hegy túloldalán kellett egy picit visszaereszkednünk a völgy irányába. Már láttuk az épületet.
Korábban ez egy régi, önkiszolgáló étterem volt. Christoph Schiffmann vezetésével 2017 decemberében nyílt meg az újragondolt és teljesen átalakított étterem. A mai kor elvárásainak megfelelő miliővel, á la carte ételekkel és ízvilággal. Természetesen mi is kipróbáltuk a konyháját. A desszertek közül két almás rétest (apfelstrudel) rendeltünk. Nem csalódtunk, elképesztően finom volt!
A kulináris élményt csak fokozta a fantasztikus panoráma.
A déli pihenő után sétáltunk még egy kicsit az étterem környékén, mielőtt visszaindultunk volna a völgybe.
A visszaúton is végig fotóztam, a következő posztban ezekből a képekből mutatok majd néhányat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése